In verband met COVID-19 zijn de data en locaties voor de StiBON opleidingen in het najaar van 2021 onder voorbehoud. StiBON streeft ernaar locaties te vinden die kunnen voldoen aan de maatregelen. Indien een locatie niet kan voldoen aan de 1,5 meter maatregel, kan mogelijk een andere locatie aangewezen worden.

AMSTELVEEN NJ 2021

In de Annakerk in Amstelveen waar de Naeckte Brouwers en het ANNA proeflokaal hun thuishaven hebben, organiseert StiBON dit najaar voor het eerst een StiBON Bierambassadeur opleiding 2, met uitzicht op de ketels en tanks van de Naeckte Brouwers. Parkeren is gratis aan de overkant van de straat en er zijn bushaltes om de hoek. In de unieke ruime kerk worden 9 van de 12 lessen gegeven. De andere drie lessen worden respectievelijk gegeven bij: Café de Wildeman (Amsterdam), een brouwerij (locatie n.n.b.) en Café Rootz (Den Haag). Kijk in de agenda voor de locaties.

‘s-HERTOGENBOSCH NJ 2021

In ‘s-Hertogenbosch is StiBON op zoek naar een locatie om de 9 van de 12 lessen te verzorgen. StiBON doet zijn best om een locatie te vinden die makkelijk bereikbaar is, ook met het O.V. Zodra de locatie bekend is, zal dit aangepast worden op de website. De deelnemers ontvangen verdere informatie zodra er genoeg aanmeldingen zijn om de opleiding definitief door te laten gaan. De andere drie lessen worden respectievelijk gegeven bij: Café de Wildeman (Amsterdam), een brouwerij (locatie n.n.b.) en Café Rootz (Den Haag).

GULPEN NJ 2021

In Gulpen wordt StiBON Bierambassadeur 2 in zes en een halve dag gegeven. De eerste drie dagen (donderdag, vrijdag en zaterdag) zijn de lessen bij Herberg de Zwarte Ruiter. Zondagmiddag, maandag, dinsdag en woensdag zijn de lessen bij het Gulpener Brouwlokaal van de Gulpener Brouwerij. Of de opleiding eind september/begin oktober 2021 door kan gaan is afhankelijk van de maatregelen tegen die tijd. Klik hier voor het lesrooster en om je in te schrijven.

AMSTERDAM VJ 2020/2021

Bij de Waalse Kerk in Amsterdam heeft StiBON al een paar jaar een veilige haven gevonden om de opleiding verder te geven. In de consistorie van de kerk worden 9 van de 12 lessen gegeven. Een unieke zaal die een intieme sfeer geeft. De Waalse kerk is te lopen vanaf het centraal station of vanaf de dichts bij zijnde tram- of metrohalte. De andere drie lessen worden respectievelijk gegeven bij: Café de Wildeman (Amsterdam), Brouwerij Klein Duimpje (Hillegom) en Café Rootz (Den Haag).

BREDA VJ 2020/2021

In Breda worden 9 van de 12 lessen van niveau 2 gegeven bij Brouwerij Frontaal op de dagen dat het proeflokaal dicht is. Te lopen vanaf het station en gratis parkeren voor de deur. Het proeflokaal is op de StiBON lesdagen dicht. De andere drie lessen worden respectievelijk gegeven bij: Café de Wildeman (Amsterdam), Brouwerij Klein Duimpje (Hillegom) en Café Rootz (Den Haag).