In verband met COVID-19 zijn de data en locaties voor de StiBON opleidingen in het najaar van 2020 onder voorbehoud. StiBON streeft ernaar locaties te vinden die kunnen voldoen aan de maatregelen. Indien een locatie niet kan voldoen aan de 1,5 meter maatregel, kan mogelijk een andere locatie aangewezen worden.

In de kelders van het Delfts Brouwhuis, wat vroeger ook een brouwerij was, volg je de lessen van de opleiding met de moderne brouwketels schuin boven je.  Daarnaast ligt het in het pittoreske centrum van Delft, tien minuten van het station af.  Het Delfts Brouwhuis is op maandagen gesloten.

UPDATE 7-10-2020: Dit najaar is de reguliere opleiding in Delft opnieuw begonnen. Helaas is het momenteel niet mogelijk de lessen bij het Delfts Brouwhuis te geven. Voor elke les kijkt StiBON naar de mogelijkheden om de les te verzorgen bij het Delfts Brouwhuis, maar met de huidige maatregelen is dat lastig en is het ook lastig een andere geschikte locatie te vinden in Delft. Les 1 en 2 worden op dit moment gegeven bij Café Rootz in Den Haag, een oude vertrouwde locatie van StiBON, waar alle maatregelen in acht genomen kunnen worden. StiBON laat alle deelnemers op tijd weten waar de lessen gegeven worden en streeft ernaar dit op tijd aan te geven op de website.