In verband met COVID-19 zijn de data en locaties voor de StiBON opleidingen in het najaar van 2020 onder voorbehoud. StiBON streeft ernaar locaties te vinden die kunnen voldoen aan de maatregelen. Indien een locatie niet kan voldoen aan de 1,5 meter maatregel, kan mogelijk een andere locatie aangewezen worden.

Bij de Waalse Kerk in Amsterdam heeft StiBON al een paar jaar een veilige haven gevonden om de opleiding verder te geven. In de consistorie van de kerk worden 9 van de 12 lessen gegeven. Een unieke zaal die een intieme sfeer geeft. De Waalse kerk is te lopen vanaf het centraal station of vanaf de dichts bij zijnde tram- of metro-halte. De andere drie lessen worden respectievelijk gegeven bij: Café de Wildeman (Amsterdam), Brouwerij Klein Duimpje (Hillegom) en Cafe Rootz (Den Haag). Kijk in de agenda voor de locaties.

UPDATE 26-6-2020: StiBON Niveau 2 NJ 2020 in Amsterdam zal onder voorbehoud beginnen op 21 september 2020. Data voor de volgende lessen staan in de agenda. Of de opleiding gegeven kan worden bij de Waalse Kerk is nog even afwachten. StiBON en de Waalse Kerk streven ernaar een gepaste oplossing te vinden voor een geschikte locatie waar de maatregelen in acht genomen kunnen worden.