In de komende tijd organiseert StiBON de volgende masterclasses

Bier aan Tafel
Oostenrijks Trappistenbier
BiersymposiumMeerdere malen is ons ter ore gekomen dat velen de Bier aan Tafel les van StiBON Niveau 2 zo graag nog eens over willen doen. Na een kort overleg kwamen we tot een Masterclass versie van deze les. Niet dezelfde gerechten maar wel vier gangen, zelf de bieren uitzoeken en lekker experimenteren; wederom onder de bezielende begeleiding van Arvid Bergström en Henri Reuchlin. Deze masterclass is ook voor StiBA leden die niveau 1 hebben afgerond en niet StiBA leden. Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Iets eten (niet teveel!) voor deze Masterclass is aanbevolen.

Locatie: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, Den Haag

Datum: 27 september 2022

Tijd: 19:00 – 21:30 uur.

Deelname voor Stiba leden is € 35,- (incl. BTW) en € 50,– voor niet leden 


In 2022 bestaat de Trappistenbrouwerij van Stift Engelszell in Oostenrijk tien jaar. Om dat te vieren organiseert StiBON een masterclass over de geschiedenis van deze trappistenbrouwerij. Daarbij proeven we alle bieren uit het gamma, inclusief het nieuwe Festbier en een speciaal eenmalig brouwsel Gregorius dat alleen voor de Zweedse markt gebrouwen is. Ook proeven het bier dat de inspiratie vormde voor de stichting van de brouwerij. De masterclass wordt gegeven door Henri Reuchlin.

Locatie: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, Den Haag

Datum: maandag 7 november 2022

Tijd: 19:00 – 21:00 uur Deelname voor StiBA leden is € 35,- (incl. BTW) en € 50,- voor niet leden Terug naar opleidingen