Bier en Oesters, 13 februari en 12 juni 202


Bij oesters drink je champagne, wijn of een stout. Dat zijn de standaard adviezen bij oesters.

Er zijn alleen zoveel verschillende oesters en zoveel verschillende dranken, c.q. bieren die daar mooi bij smaken!

Dat bij elke oester een mooi bier te combineren valt hebben biersommelier Yu Mey Kwee en oesterman Marcus van den Noord van Zilt en Zalig in het verleden al meerdere keren bewezen. Dit keer is de uitdaging voor Yu Mey om Nederlandse bieren uit te zoeken voor Marcus, waar Marcus weer mooie oesters bij zal selecteren.

Tijdens deze avond leer je meer over umami, oesters en hoe goed het samen gaat met bier en/of andere mooie dranken.
Deze masterclass is ook leuk voor mensen die nog geen StiBON hebben gedaan of nog nooit oesters hebben gegeten.

Kosten:

StiBA leden: € 45,-

Niet-StiBA leden: € 50,-


De masterclass vindt plaats bij Café Rootz in Den Haag en er staan er twee ingepland:


Maandag 13 februari 2023
19:30 uur tot +/- 22:00 uur – Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511BJ Den Haag

Maandag 12 juni 2023
19:30 uur tot +/- 22:00 uur – Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511BJ Den Haag

Bestel je ticket hier:


Terug naar opleidingen