In verband met COVID-19 zijn de data en locaties voor de StiBON opleidingen in het najaar van 2020 onder voorbehoud. StiBON streeft ernaar locaties te vinden die kunnen voldoen aan de maatregelen. Indien een locatie niet kan voldoen aan de 1,5 meter maatregel, kan mogelijk een andere locatie aangewezen worden.

In Gulpen wordt Niveau 2 in zes dagen gegeven, waarvan vier dagen in Gulpen en de laatste twee dagen in Maastricht.

UPDATE 7-10-2020: De 6-daagse opleiding StiBON Bierambassadeur 2 in Gulpen gaat door! Helaas is de opleiding al volgeboekt. Maandag tot en met donderdag zijn de lessen bij het Gulpener Proeflokaal. Vrijdag en zaterdag waren de lessen bij de Maastrichter Maltezer gepland. Met de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om de lessen bij de Maastrichter Maltezer te geven. StiBON is bezig met alternatieve locaties in Maastricht. De deelnemers krijgen hier bericht zodra een locatie gevonden is.

Mocht je interesse hebben in een 6-daagse opleiding StiBON Bierambassadeur 2, stuur een mail naar info@stibon.nl. Bij genoeg interesse gaan we een volgende 6-daagse inplannen en ontvang je bericht.

EXTRA INFORMATIE: Op dit moment geldt er een mondkapjesplicht bij het Gulpener Brouwlokaal. Dit houdt in dat bij binnenkomst tot je zit, als je rondloopt (bijvoorbeeld naar de WC of de bar) en als je het etablissement weer verlaat, je verplicht een mondkapje moet dragen. Op het moment dat je zit, mag je het mondkapje af doen maar indien gewenst ook oplaten. Mocht je je ingeschreven hebben voor de opleidingen in Gulpen, zorg dat je genoeg mondkapjes meeneemt.