StiBON Masterclasses

Masterclass GIST – Willem van Waesberghe

Met H41 heeft Heineken’s Global Masterbrewer Willem van Waesberghe zijn voorliefde voor gist een tijd geleden al laten blijken. Vandaag de dag experimenteert Willem nog steeds graag met gist in zijn proefbrouwerij. Dat blijkt wel uit de diverse proefbrouwsels die hij sinds eind vorig jaar lanceerde. Dat het met een lagergist mogelijk is ook andere mooie bieren te brouwen dan alleen pils mag, ook na andere diverse lagers van bijvoorbeeld Brouwerij Noordt, nu wel duidelijk zijn. De mogelijkheden van lagergisten zijn tegenwoordig ontelbaar. En Willem zijn brouwershart gaat daar sneller van kloppen.

Tijd voor een masterclass van Willem van Waesberghe over gist. Wat zijn inderdaad de mogelijkheden vandaag de dag? Wat wil je wel van de gist en wat wil je niet? En wat is het geheim van gist? Bereid je voor op een diepgaand verhaal over gist en vraag alles wat je wilt weten, want dit is je kans.

Voor de brouwers, hobbyisten en smaakpuristen onder ons: een mooie kans om weer meer te leren over gist en wat voor een invloed dit heeft op de verschillende smaken en aroma’s in bier.

Maandag 17 juni – StiBON Masterclass GIST – Willem van Waesberghe

Aanvang 19:30 uur (duur ongeveer 2 uur)

Locatie: Café Rootz, Den Haag

Inschrijven StiBA leden €42,50 incl. BTW

Inschrijven voor niet leden € 60,– incl. BTW

Masterclass GIST – Willem van Waesberghe

Met H41 heeft Heineken’s Global Masterbrewer Willem van Waesberghe zijn voorliefde voor gist een tijd geleden al laten blijken. Vandaag de dag experimenteert Willem nog steeds graag met gist in …

Lees meer
Nederlandstalig
Dennis Kort in München

StiBON Masterclass

Duitse biertypen met Dennis Kort De lente is alweer in aantocht! De lopende StiBON Bierambassadeur Niveau 2 opleidingen in Amsterdam en Utrecht die in het najaar van 2023 begonnen, hebben …

Lees meer
Nederlandstalig

Masterclass

Leer over succesvolle bier-spijs-combinaties en weet u altijd welk bier bij welke smaken te serveren! Ontdek lokale brouwerijen en bijzondere craftbieren.

Lees meer
Nederlandstalig