In verband met COVID-19 zijn de data en locaties voor de StiBON opleidingen in het najaar van 2020 onder voorbehoud. StiBON streeft ernaar locaties te vinden die kunnen voldoen aan de maatregelen. Indien een locatie niet kan voldoen aan de 1,5 meter maatregel, kan mogelijk een andere locatie aangewezen worden.

Bij Proeflokaal de Boom in Alkmaar is StiBON welkom om StiBON Niveau 1 te geven. Het proeflokaal is 12 minuten lopen vanaf het station. Na de les is het mogelijk in het café na te genieten met een mooi bier. Het proeflokaal heeft geen dinerkaart. De brouwles is meestal bij de Moersleutel.

UPDATE 26-6-2020: De opleiding voor Alkmaar staat online. De locatie is nog niet bekend. StiBON en het Proeflokaal de Boom streven ernaar een geschikte locatie te vinden in of rond Alkmaar voor de opleiding en waar de maatregelen in acht genomen kunnen worden. Deelnemers die in het voorjaar begonnen zijn hebben bericht ontvangen. Geen bericht ontvangen of weet je een goede locatie? Mail naar info@stibon.nl.