In verband met COVID-19 zijn de data en locaties voor de StiBON opleidingen in het najaar van 2020 onder voorbehoud. StiBON streeft ernaar locaties te vinden die kunnen voldoen aan de maatregelen. Indien een locatie niet kan voldoen aan de 1,5 meter maatregel, kan mogelijk een andere locatie aangewezen worden.

In Gulpen geeft StiBON 2x per jaar een driedaagse opleiding bij het Gulpener Proeflokaal. Het zijn drie volle dagen van 09:00 tot 18:00 uur en iedere dag worden er bieren geproefd. Houdt hier ook de laatste dag rekening mee met terug naar huis rijden. Er zijn genoeg hotels e.d. in de buurt, denk bijvoorbeeld aan Herberg de Zwarte Ruiter.

UPDATE 7-10-2020: Voor eind november staat er een drie-daagse opleiding in Gulpen gepland. Helaas zit de opleiding al vol. In het voorjaar 2021 zal er, als de maatregelen het toelaten, er weer een driedaagse opleiding in Gulpen gepland worden. Een andere optie is ook de StiBON Summerschool, die gepland zal worden in augustus bij Brouwerij Duits & Lauret bij Fort Everdingen.

EXTRA INFORMATIE: Op dit moment geldt er een mondkapjesplicht bij het Gulpener Brouwlokaal. Dit houdt in dat bij binnenkomst tot je zit, als je rondloopt (bijvoorbeeld naar de WC of de bar) en als je het etablissement weer verlaat, je verplicht een mondkapje moet dragen. Op het moment dat je zit, mag je het mondkapje af doen maar indien gewenst ook oplaten. Mocht je je ingeschreven hebben voor de opleidingen in Gulpen, zorg dat je genoeg mondkapjes meeneemt.