In verband met COVID-19 zijn de data en locaties voor de StiBON opleidingen in het najaar van 2020 onder voorbehoud. StiBON streeft ernaar locaties te vinden die kunnen voldoen aan de maatregelen. Indien een locatie niet kan voldoen aan de 1,5 meter maatregel, kan mogelijk een andere locatie aangewezen worden.

In Gulpen geeft StiBON 2x per jaar een driedaagse opleiding bij het Gulpener Proeflokaal. Het zijn drie volle dagen van 09:00 tot 18:00 uur en iedere dag worden er bieren geproefd. Houdt hier ook de laatste dag rekening mee met terug naar huis rijden. Er zijn genoeg hotels e.d. in de buurt, denk bijvoorbeeld aan Herberg de Zwarte Ruiter.

Update 26-06-2020: Met de huidige maatregelen is het niet mogelijk een driedaagse opleiding te organiseren in Gulpen. Mocht je interesse hebben om een driedaagse opleiding te volgen in Gulpen, stuur dan een mail naar info@stibon.nl. Indien er genoeg interesse is en de maatregelen het toelaten, is het mogelijk dat StiBON i.s.m. het Gulpener Proeflokaal een driedaagse opleiding inplant of om te kijken of het mogelijk is elders in het land een driedaagse opleiding te organiseren.