In verband met COVID-19 zijn de data en locaties voor de StiBON opleidingen in het najaar van 2020 onder voorbehoud. StiBON streeft ernaar locaties te vinden die kunnen voldoen aan de maatregelen. Indien een locatie niet kan voldoen aan de 1,5 meter maatregel, kan mogelijk een andere locatie aangewezen worden.

In Amsterdam hebben we twee leslocaties: De IJver in Noord voor de reguliere opleiding en Café Weesper voor de Engelse opleiding. Beide mooie horeca locaties met een ruim bierassortiment. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en bij beide locaties is het mogelijk voor de les een avondmaal te nuttigen. Tip: eet zo neutraal mogelijk om tijdens de les goed te kunnen proeven. De brouwles is meestal bij Brouwerij de Prael of bij Poesiat en Kater, beiden ook goed te bereiken met het OV. 

UPDATE 26-6-2020: De opleidingen in Amsterdam staan online, zowel de reguliere als de Engelse. De Engelse opleiding is bij Cafe Weesper. Cafe IJver is nog niet zeker of het mogelijk is daar de opleiding te geven. StiBON en de IJver streven ernaar een gepaste oplossing of locatie te vinden voor de opleiding, waar de maatregelen in acht genomen kunnen worden.