ALKMAAR:

Bij Proeflokaal de Boom is StiBON welkom om StiBON Niveau 1 te geven. Het proeflokaal is 12 minuten lopen vanaf Station Alkmaar. Na de les is het mogelijk in het café na te genieten met een mooi bier. Het proeflokaal heeft geen dinerkaart. De brouwles is meestal bij de Moersleutel.

AMSTERDAM:

In Amsterdam hebben we twee leslocaties: De IJver in Noord voor de reguliere opleiding en Café Weesper voor de Engelse opleiding. Beide mooie horeca locaties met een ruim bierassortiment. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en bij beide locaties is het mogelijk voor de les een avondmaal te nuttigen. De brouwles is meestal bij Brouwerij de Prael of bij Poesiat en Kater, beiden ook goed te bereiken met het OV. 

BREDA:

In Breda zijn er meerdere leslocaties. Bij brouwerij Frontaal gebruiken we het grote proeflokaal op de dinsdagen dat het proeflokaal gesloten is. Parkeren is hier gratis en het station is om de hoek. Het proeflokaal is gesloten op de avonden dat er StiBON lessen zijn.  

DELFT:

In de kelders van het Delfts Brouwhuis, wat vroeger ook een brouwerij was, volg je de lessen van de opleiding met de moderne brouwketels schuin boven je.  Daarnaast ligt het in het pittoreske centrum van Delft, tien minuten van het station af.  Het Delfts Brouwhuis is op maandagen gesloten.

DEN HAAG:

Café Rootz in het centrum van Den Haag is al jaren een vaste uitvalbasis voor StiBON. In de bovenzaal is de ruimte groot genoeg om les te geven en voor en na de les kan je genieten van de ruime keuze bieren bij Café Rootz. Op loopafstand van de het station, metro stopt vlak naast de deur.

ENSCHEDE:

Stanislauw Brewskovitch is uiteraard bij uitstek een goede locatie voor StiBON. Meteen een mooi moment om ook de brouwerij te bekijken. De brouwles voor deze opleiding is bij Grolsch.

GRONINGEN:

In Groningen worden op meerdere locaties les gegeven: Brouwerij Martinus, Café de Toeter en bij BAX bier. Kijk in de agenda waar welke les plaatsvindt.

GULPEN:

In Gulpen geeft StiBON 2x per jaar een driedaagse opleiding bij het Gulpener Proeflokaal. Het zijn drie volle dagen van 09:00 tot 18:00 uur en iedere dag worden er bieren geproefd. Houdt hier ook de laatste dag rekening mee met terug naar huis rijden. Er zijn genoeg hotels e.d. in de buurt, denk bijvoorbeeld aan Herberg de Zwarte Ruiter.

HAARLEM:

De Jopenkerk is vanaf het begin al een vaste StiBON locatie. In de pastorie van de Jopenkerk wordt de les gegeven en soms, bij hoge uitzondering, in het Proeflokaal in de Waarderpolder. Voor en na de les kan je heerlijk genieten aan de bar.

KAMPEN:

Bij de Stomme van Campen wordt er 1x per 2 jaar een opleiding gegeven en is het mogelijk om met het personeel mee te eten (van te voren opgeven) voor €10,-. Na de les heb je nog ruim de tijd om te kiezen uit hun ruime bier assortiment in het café.

MAASTRICHT:

Maastricht, de stad aan de Maas, kent StiBON ook meerdere locaties. Afhankelijk van de beschikbaarheid geven we les bij Café de Zwaan of de Maastrichter Maltezer, beiden oud bekenden van StiBON. 

NIJMEGEN:

In Nijmegen zijn de opleidingen bij STOOM. Let op als je hier voor het eerst komt, het is vaak nog even zoeken en je kan niet naast de deur parkeren. STOOM is dicht op de dagen dat StiBON de lessen verzorgd.

UTRECHT:

Bij Brouwerij de Leckere hebben ze een mooie ontvangstruimte waar de StiBON lessen plaats kunnen vinden. Parkeren is gratis en station Utrecht Zuilen is vlakbij. Voor de les eten is mogelijk bij het proeflokaal Werkspoorcafé van de Leckere, 5 minuten lopen van de brouwerij vandaan. 

VENLO:

In Venlo zijn we welkom bij het mooie biercafé van Louis, café de Klep. In één van de verborgen straatjes in het centrum zit dit mooie café. Ook een bezoek waard als je geen les hebt van StiBON in Venlo.