18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 25 april 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Roderick Veuger en Yu Mey Kwee
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 25 april 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Etienne Vermeulen en Frank Wouters
18:30 - 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken 25 april 2022 18:30 - 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken Docenten: Arvid Bergström en Henri Reuchlin
18:30 - 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken 3 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken Docenten: Henri Reuchlin en Arvid Bergström
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 9 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 9 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Maik van Heerd
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 9 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Marco Lauret
18:30 - 22:30 Les 3: Trends. 10 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Trends. Docent: Henri Reuchlin (i.p.v. les 6)
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 10 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers
19:00 - 21:00 Les 4a: Brouwproces. Deze les is verplaatst naar 23 mei. 10 mei 2022 19:00 - 21:00 Les 4a: Brouwproces. Deze les is verplaatst naar 23 mei. Docent: Etienne Vermeulen.
19:00 - 21:00 Les 4b: Brouwproces. Deze les is verplaatst naar 24 mei. 11 mei 2022 19:00 - 21:00 Les 4b: Brouwproces. Deze les is verplaatst naar 24 mei. Docent: Etienne Vermeulen
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 16 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström
18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog 16 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog Docenten: Derek Walsh en Peter Torenbosch
18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. 17 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. Docenten: Derek Walsh en Peter Torenbosch
19:00 - 21:00 Les 5a: Bierbehandeling en opslag. 17 mei 2022 19:00 - 21:00 Les 5a: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers
19:00 - 21:00 Les 5b: Bierbehandeling en opslag. 18 mei 2022 19:00 - 21:00 Les 5b: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers
09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 23 mei 2022 09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Pieter Gasthuis
18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 23 mei 2022 18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Adjo Pot
08:30 - 16:30 Les 7: Brouwen van het StiBON bier 24 mei 2022 08:30 - 16:30 Les 7: Brouwen van het StiBON bier Docent: Jan Wolfs en Martijn Swierstra.
09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag 24 mei 2022 09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Gabriël Keijmis
09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 25 mei 2022 09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: David van Term
14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. 25 mei 2022 14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström
19:00 - 21:00 Les 6a: Bier aan tafel. 30 mei 2022 19:00 - 21:00 Les 6a: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström
19:00 - 21:00 Les 6b: Bier aan tafel. 31 mei 2022 19:00 - 21:00 Les 6b: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström