Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Lustrumsymposium & Masterclasses
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Lustrumsymposium & Masterclasses
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
3 mei 2022 18:30
/
22:30
«
Les 5: Bierbehandeling en opslag.
Les 5: Bierbehandeling en opslag.
»
Docenten: Henri Reuchlin en Arvid Bergström
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
3 mei 2022
Tijd:
18:30/22:30
Agenda Categorieën:
‘s-Hertogenbosch
,
StiBON Bierambassadeur 2
Organisator
‘s-Hertogenbosch NJ 2021