18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 26 september 2022 18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent; Do Bongers
18:30 - 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 26 september 2022 18:30 - 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Yu Mey Kwee
18:30 - 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 26 september 2022 18:30 - 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Marco Lauret
18:30 - 22:30 Les 11: Bierproeverijen. 27 september 2022 18:30 - 22:30 Les 11: Bierproeverijen. Docent: Rick Kempen
09:00 - 13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. 29 september 2022 09:00 - 13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Docent: Onno Raspe
14:00 - 18:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. 29 september 2022 14:00 - 18:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Docent: Derek Walsh
14:00 - 18:00 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. 30 september 2022 14:00 - 18:00 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Docent: Derek Walsh
09:00 - 13:00 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. 1 oktober 2022 09:00 - 13:00 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. Docent: Jan Willem den Hartog
14:00 - 18:00 Les 8: Bierassortiment / kaas en bier. 1 oktober 2022 14:00 - 18:00 Les 8: Bierassortiment / kaas en bier. Docent: Rob Alphenaar en Arvid Bergström.
16:00 - 20:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. 2 oktober 2022 16:00 - 20:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Docenten: Henri Reuchlin en Arvid Bergström.
08:00 - 17:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 3 oktober 2022 08:00 - 17:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent; Etienne Vermeulen.
09:00 - 17:00 Les 7: Brouwen van het StiBON bier. 3 oktober 2022 09:00 - 17:00 Les 7: Brouwen van het StiBON bier. Docent: Bas Jacob
08:00 - 17:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 4 oktober 2022 08:00 - 17:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Etienne Vermeulen
09:00 - 13:00 Les 11: Bierproeverijen. 4 oktober 2022 09:00 - 13:00 Les 11: Bierproeverijen. Docent: Rick Kempen en n.n.b.
14:00 - 18:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. 4 oktober 2022 14:00 - 18:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. Docenten: Yu Mey Kwee en Gabriel Keijmis.
14:00 - 18:00 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. 5 oktober 2022 14:00 - 18:00 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. Docent: Henri Reuchlin en Karim Bouchta.
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 10 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Bart van Kleef
18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 10 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Jet van de Griendt
18:30 - 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. 10 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Docenten: Arvid Bergström en Henri Reuchlin
18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. 11 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. Docenten: Derek Walsh en Karim Bouchta.
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 17 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Bart van Kleef
18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 18 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Dennis Kort
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 18 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Leendert Alberts
18:30 - 22:30 Les 11: Bierproeverijen. 24 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 11: Bierproeverijen. Docent: Rick Kempen
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 24 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Martijn Swierstra
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 24 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Henri Reuchlin
19:00 - 21:00 Les 1 Theorie en praktijk van het proeven. 25 oktober 2022 19:00 - 21:00 Les 1 Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Yu Mey Kwee
19:00 - 21:00 Les 1 Theorie en praktijk van het proeven. 26 oktober 2022 19:00 - 21:00 Les 1 Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Yu Mey Kwee
18:30 - 22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. 31 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Docent: Maurus Wijman
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 31 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Jet van der Griendt plus brouwer Frontaal
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 31 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Bart van Kleef
12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. 1 november 2022 12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. Docenten: Yu Mey Kwee en Simon Fokkema.
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 1 november 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Gijs Troost
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 1 november 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Etienne Vermeulen en Jasper van den Burg
19:00 - 21:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 2 november 2022 19:00 - 21:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Jet van de Griendt
29 september 2022 09:00 - 13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.