08:30 / 17:00 Les 7: Brouwen van het StiBON bier. 5 september 2022 08:30/17:00 Les 7: Brouwen van het StiBON bier. Docent: Erik Bouman en André van der Zee.
18:30 / 22:30 Les 8: Bierassortiment en proefnotities schrijven / kaas en bier. 12 september 2022 18:30/22:30 Les 8: Bierassortiment en proefnotities schrijven / kaas en bier. Docenten: Rob Alphenaar en Arvid Bergström
18:30 / 22:30 Les 1 Theorie en praktijk van het proeven 12 september 2022 18:30/22:30 Les 1 Theorie en praktijk van het proeven Docent: Yu Mey Kwee
18:30 / 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. 13 september 2022 18:30/22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Locatie wordt nog bekend gemaakt.
18:30 / 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 19 september 2022 18:30/22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Derek Walsh
18:30 / 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 20 september 2022 18:30/22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Yu Mey Kwee
18:30 / 22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. 26 september 2022 18:30/22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Docent: Derek Walsh
18:30 / 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 26 september 2022 18:30/22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Yu Mey Kwee
18:30 / 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 26 september 2022 18:30/22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Marco Lauret
18:30 / 22:30 Les 11: Bierproeverijen. 27 september 2022 18:30/22:30 Les 11: Bierproeverijen. Docent: Rick Kempen
09:00 / 13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. 29 september 2022 09:00/13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Docent: Onno Raspe
14:00 / 18:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. 29 september 2022 14:00/18:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Docent: Derek Walsh
14:00 / 18:00 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. 30 september 2022 14:00/18:00 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Docent: Derek Walsh
09:00 / 13:00 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. 1 oktober 2022 09:00/13:00 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. Docent: Jan Willem den Hartog
14:00 / 18:00 Les 8: Bierassortiment / kaas en bier. 1 oktober 2022 14:00/18:00 Les 8: Bierassortiment / kaas en bier. Docent: Rob Alphenaar en Arvid Bergström.
16:00 / 20:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. 2 oktober 2022 16:00/20:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Docenten: Henri Reuchlin en Arvid Bergström.
29 september 2022 09:00/13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.