Archieven: Agenda
12 agenda found.
Niveau 3 | Dag 2
Locatie: Doemens Academy GmbH Lohenstraße 3, Gräfelfing, GermanyNiveau 1 Fort Everdingen | Driedaagse | Les 1: Theorie en praktijk van het proeven
Locatie: Fort Everdingen Noodweg 2, EverdingenDocent:
Derek Walsh
Niveau 1 Fort Everdingen | Driedaagse | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne
Locatie: Fort Everdingen Noodweg 2, EverdingenDocent:
Jet van de Griendt
Niveau 1 Fort Everdingen | Driedaagse | Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid
Locatie: Fort Everdingen Noodweg 2, EverdingenDocent:
Henri Reuchlin
Niveau 1 Fort Everdingen | Driedaagse | Les 4: Brouwproces
Locatie: Fort Everdingen Noodweg 2, EverdingenDocent:
Marco Lauret
Niveau 1 Fort Everdingen | Driedaagse | Les 5: Bierbehandeling en opslag
Locatie: Fort Everdingen Noodweg 2, EverdingenDocent:
Yu Mey Kwee
Niveau 1 Fort Everdingen | Driedaagse | Les 6: Bier aan tafel
Locatie: Fort Everdingen Noodweg 2, EverdingenDocent:
Arvid Bergström
N2 Utrecht | Les 10: Bier aan tafel/bier in de keuken
Locatie: Café Rootz Grote Marktstraat 14, Den HaagDocenten:
Henri Reuchlin, Arvid Bergström
N2 Utrecht | Les 11: Bierproeverijen
Locatie: De Bierkantine Ravellaan 96, UtrechtDocent:
Rick Kempen
Niveau 1 | Examen
Locatie:Niveau 2 Gulpen | Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter Markt 4, GulpenDocent:
Onno Raspe
