Archieven: Agenda
12 agenda found.
Level 1 English | Class 4: Brewing Process
Locatie:Docent:
Fer Kok
N2 Utrecht | Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier
Locatie: De Bierkantine Ravellaan 96, UtrechtDocent:
Jan Willem den Hartog
Niveau 1 Haarlem | Les 4: Brouwproces
Locatie: Jopen Proeflokaal Waarderpolder Emrikweg 21 , HaarlemDocent:
Jet van de Griendt
Niveau 1 Eindhoven | Les 5: Bierbehandeling en opslag
Locatie: Van Moll Keizersgracht 16A, EindhovenDocent:
Bas Schampers
Niveau 1 Haarlem | Les 5: Bierbehandeling en opslag
Locatie: Jopenkerk Gedempte Voldersgracht 2, , HaarlemDocent:
Maaike Zilverberg
Bier & Spijs Specialisatie | Les 2
Locatie: Restaurant De Echoput Amersfoortseweg 86, Hoog Soeren, NederlandLevel 1 English | Class 5: Serving & Preserving
Locatie:Docent:
Etienne Vermeulen
N2 Utrecht | Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca
Locatie: Bierproeflokaal in de Wildeman Kolksteeg 3, AmsterdamDocenten:
Yu Mey Kwee, Simon Fokkema
Niveau 1 Eindhoven | Les 6: Bier aan tafel
Locatie: Van Moll Keizersgracht 16A, EindhovenDocent:
Arvid Bergström
Niveau 1 Haarlem | Les 6: Bier aan tafel
Locatie: Jopenkerk Gedempte Voldersgracht 2, , HaarlemDocent:
Derek Walsh
