Archieven: Agenda
12 agenda found.
Level 1 English | Class 6: Beer & Food
Locatie:Docent:
Derek Walsh
Niveau 1 Gulpen | Driedaagse | Les 1: Theorie en praktijk van het proeven
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Yu Mey Kwee
Niveau 1 Gulpen | Driedaagse | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Adjo Pot
N2 Utrecht | Les 6: Gist
Locatie: De Bierkantine Ravellaan 96, UtrechtDocent:
André van der Zee
Niveau 1 Gulpen | Driedaagse | Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Henri Reuchlin
Niveau 1 Gulpen | Driedaagse | Les 4: Brouwproces
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Gabriel Keijmis
Niveau 1 Gulpen | Driedaagse | Les 5: Bierbehandeling en opslag
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Niels Bassie
Niveau 1 Gulpen | Driedaagse | Les 6: Bier aan tafel
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Hubert Hecker
Bier & Spijs Specialisatie | Les 4
Locatie: Restaurant De Echoput Amersfoortseweg 86, Hoog Soeren, NederlandN2 Utrecht | Les 7: Brouwen van het StiBON bier
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Bas Jacob
N2 Utrecht | Les 8: Bierassortiment en kaas
Locatie: De Bierkantine Ravellaan 96, UtrechtDocenten:
Rob Alphenaar, Arvid Bergström
