Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven
Inschrijven
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven

Laden Agenda

« Alle Agenda

Les 9: Bierlanden en hun biertypen.

21.06 18:30/22:30

  • « Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
  • Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. »

Docent: Derek Walsh

+ Google Calendar+ Exporteren naar iCal

Gegevens

Datum:
21.06
Tijd:
18:30/22:30
Agenda Categorieën:
Groningen, StiBON Bierambassadeur 2

Locatie

Café de Toeter,
Turfsingel 6,
Groningen, 9712 KP
+ Google Maps
  • « Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
  • Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. »

Dé nummer 1
in bieropleidingen

 

StiBONbieropleidingen

 

Locaties Niveau 1

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Breda
  • Delft
  • Enschede
  • Gulpen
  • Haarlem
  • Kampen
  • Maastricht
  • Utrecht
  • Venlo

Locaties Niveau 2

  • Amsterdam NJ 2020
  • Breda NJ 2020
  • Gulpen NJ 2020

Links

  • Veelgestelde Vragen
  • Inschrijven
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Masterclasses
  • Opleidingen

Adres

Voor vragen over de opleidingen

Adres:
Smidswater 27
2514BW Den Haag
info@stibon.nl
Btw-nummer: NL8531.52.883.B.01
KVK: 58720138

Voor vragen over het examen

Adres:
Schoolstraat 77
3451AC Vleuten
penningmeester@stibon.nl
Btw-nummer: NL.8210.35.460.B.01
KVK: 27349132

© 2014 - 2022 Alle rechten voorbehouden StiBON
  • Contact
  • Agenda
  • Formulieren
  • Inschrijven
  • website door ditisABC