Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
12 maart 18:30
-
22:30
«
Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
»
Docenten: Arvid Bergström en Henri Reuchlin
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
12 maart
Tijd:
18:30 - 22:30
Agenda Categorieën:
StiBON Bierambassadeur 2
,
Utrecht
Locatie
Café Rootz
Grote Marktstraat 14,
Den Haag
,
Nederland
+ Google Maps