Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
11 maart 2024 18:30
-
22:30
«
Les 1: Theorie en praktijk van het proeven
Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
»
Docent: Onno Raspe
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
11 maart 2024
Tijd:
18:30 - 22:30
Agenda Categorieën:
StiBON Bierambassadeur 2
,
Utrecht
Locatie
De Bierkantine
Ravellaan 96
Utrecht
,
3533 JR
+ Google Maps