Archieven: Agenda
Kalender van Agenda
M ma
D di
W wo
D do
V vr
Z za
Z zo
1 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
1 agenda,
N2 Rotterdam | Les 10: Bier aan tafel/bier in de keuken
N2 Rotterdam | Les 10: Bier aan tafel/bier in de keuken
Locatie: Café-Restaurant Rootz Docenten: Arvid Bergström en Yu Mey Kwee
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
1 agenda,
0 agenda,
0 agenda,
2 agenda,
N2 Gulpen | Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
N2 Gulpen | Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
Docent: Onno Raspe Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter
N2 Gulpen | Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering
N2 Gulpen | Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering
Docent: Maurus Wijman Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter
2 agenda,
N2 Gulpen | Les 9: Bierlanden en hun biertypen
N2 Gulpen | Les 9: Bierlanden en hun biertypen
Docent: Derek Walsh Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter
2 agenda,
N2 Gulpen | Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier
N2 Gulpen | Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier
Docent: Jan Willem den Hartog Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter
N2 Gulpen | Les 8: Bierassortiment / kaas en bier
N2 Gulpen | Les 8: Bierassortiment / kaas en bier
Docenten: Rob Alphenaar & Arvid Bergström Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter
1 agenda,
N2 Gulpen | Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
N2 Gulpen | Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
Docenten: Arvid Bergström en Henri Reuchlin Locatie: Gulpener BrouwLokaal
2 agenda,
N2 Gulpen | Les 7: Brouwen van het StiBON bier
N2 Gulpen | Les 7: Brouwen van het StiBON bier
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Docent: Bas Jacob Inloop vanaf 8:45 uur.
N1 Utrecht | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne.
N1 Utrecht | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne.
Locatie: de Bierkantine Docent: Etienne Vermeulen
2 agenda,
N2 Gulpen | Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca
N2 Gulpen | Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca
Docenten: Yu Mey Kwee & Gabriel Keijmis Locatie: Gulpener BrouwLokaal
2 agenda,
N2 Gulpen | Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog
N2 Gulpen | Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog
Docenten: Henri Reuchlin & Maurus Wijman Locatie: Gulpener BrouwLokaal
0 agenda,
1 agenda,
Specialisatie | Rauchbier
Biersommelier Markus Raupach, die zelf in Bamberg woont, zal ons meenemen op een bijzondere ontdekkingstocht naar de lokale brouwtraditie. Dit is je kans om enkele legendarische brouwerijen te bezoeken en alle ins en outs van Rauchbier te leren kennen. Tijdens een verticale proeverij ontdekken we hoe Rauchbier zich ontwikkelt in de loop van de tijd. …
1 agenda,
Specialisatie | Rauchbier
Biersommelier Markus Raupach, die zelf in Bamberg woont, zal ons meenemen op een bijzondere ontdekkingstocht naar de lokale brouwtraditie. Dit is je kans om enkele legendarische brouwerijen te bezoeken en alle ins en outs van Rauchbier te leren kennen. Tijdens een verticale proeverij ontdekken we hoe Rauchbier zich ontwikkelt in de loop van de tijd. …
