18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 28 maart 2022 18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Jurjen Verver
18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 28 maart 2022 18:30 - 22:30 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Do Bongers
19:00 - 21:00 Les 1a: Theorie en praktijk van het proeven. 28 maart 2022 19:00 - 21:00 Les 1a: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Yu Mey Kwee
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 29 maart 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Sanne Carbaat
18:30 - 22:30 Les 3: Trends en bierfolklore. 29 maart 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Trends en bierfolklore. Docent: Henri Reuchlin
18:30 - 22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. 29 maart 2022 18:30 - 22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Docent: Derek Walsh
09:00 - 13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. 31 maart 2022 09:00 - 13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Docent: Onno Raspe
14:00 - 18:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. 31 maart 2022 14:00 - 18:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Docent: Derek Walsh
14:00 - 18:00 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. 1 april 2022 14:00 - 18:00 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Docent: Derek Walsh
09:00 - 13:00 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. 2 april 2022 09:00 - 13:00 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. Docent: Jan Willem den Hartog
14:00 - 18:00 Les 8: Bierassortiment / kaas en bier. 2 april 2022 14:00 - 18:00 Les 8: Bierassortiment / kaas en bier. Docenten: Rob Alphenaar en Arvid Bergström
16:00 - 20:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. 3 april 2022 16:00 - 20:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Docenten: Henri Reuchlin en Arvid Bergström
09:00 - 17:00 Les 7: Brouwen van het StiBON bier. 4 april 2022 09:00 - 17:00 Les 7: Brouwen van het StiBON bier. Docenten: Bas Jacobs en Jan Wolfs
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 4 april 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docenten: Marco Lauret en Eric Odenwald
18:30 - 22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen 4 april 2022 18:30 - 22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen Docent: Derek Walsh
09:00 - 13:00 Les 11: Bierproeverijen. 5 april 2022 09:00 - 13:00 Les 11: Bierproeverijen. Docent: Rick Kempen
14:00 - 18:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. 5 april 2022 14:00 - 18:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. Docenten: Yu Mey Kwee en n.n.b.
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 5 april 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Bart van Kleef
14:00 - 18:00 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog, 6 april 2022 14:00 - 18:00 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog, Docenten: Henri Reuchlin en Peter Torenbosch
18:30 - 22:30 Les 11: Bierproeverijen 11 april 2022 18:30 - 22:30 Les 11: Bierproeverijen Docent: Rick Kempen
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 11 april 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Leendert Alberts
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 11 april 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Bart van Kleef
18:30 - 22:30 Les 11: Bierproeverijen. 12 april 2022 18:30 - 22:30 Les 11: Bierproeverijen. Docent: Rick Kempen
18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. 12 april 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. Docent: Jan Willem den Hartog
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 19 april 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docenten: Andre van der Zee en Benjamin Wegman
19:00 - 21:00 Les 3a: Historie, trends en bier & gezondheid. 19 april 2022 19:00 - 21:00 Les 3a: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Bart van Kleef
19:00 - 21:00 Les 3b: Historie, trends en bier & gezondheid. 20 april 2022 19:00 - 21:00 Les 3b: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Bart van Kleef
12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca 24 april 2022 12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca Docent: Yu Mey Kwee en Simon Fokkema
18:30 - 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken 25 april 2022 18:30 - 22:30 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken Docenten: Arvid Bergström en Henri Reuchlin
18:30 - 22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering 25 april 2022 18:30 - 22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering Docent: Maurus Wijman
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 25 april 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Roderick Veuger en Yu Mey Kwee
31 maart 2022 09:00 - 13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.