18:30 / 22:30 Les 8: Bierassortiment en proefnotities schrijven / kaas en bier. 30 augustus 2021 18:30/22:30 Les 8: Bierassortiment en proefnotities schrijven / kaas en bier. Docenten: Arvid Bergström en Rob Alphenaar.
12:00 / 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca A. 5 september 2021 12:00/16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca A. Docenten: Simon Fokkema en Sanne Carbaat
18:30 / 22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. 7 september 2021 18:30/22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Docent: Derek Walsh
18:30 / 22:30 Lesson 1 English: Theory and practice of tasting 13 september 2021 18:30/22:30 Lesson 1 English: Theory and practice of tasting Mentor: Yu Mey Kwee
18:30 / 22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. 13 september 2021 18:30/22:30 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Docent: Derek Walsh
18:30 / 22:00 Les 10 N2 Breda: Bier aan tafel / bier in de keuken. 14 september 2021 18:30/22:00 Les 10 N2 Breda: Bier aan tafel / bier in de keuken. Docenten: Henri Reuchlin en Arvid Bergström.
12:00 / 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca B. 19 september 2021 12:00/16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca B. Docenten: Yu Mey Kwee en Simon Fokkema
18:30 / 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 20 september 2021 18:30/22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Pepijn van der Waa
18:30 / 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 21 september 2021 18:30/22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Yu Mey Kwee
18:30 / 22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering 21 september 2021 18:30/22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering Docent: Derek Walsh
08:00 / 17:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 27 september 2021 08:00/17:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Pepijn van der Waa
18:30 / 22:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken 27 september 2021 18:30/22:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken Docenten: Arvid Bergström en Henri Reuchlin.
18:30 / 22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering 27 september 2021 18:30/22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering Docent: Derek walsh
18:30 / 22:00 Les 11: Bierproeverijen. 28 september 2021 18:30/22:00 Les 11: Bierproeverijen. Docent: Rick Kempen
18:30 / 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 28 september 2021 18:30/22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Derek Walsh
09:00 / 13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. 30 september 2021 09:00/13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Docent: Onno Raspe
14:00 / 18:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. 30 september 2021 14:00/18:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Docent: Derek Walsh
14:00 / 18:00 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. 1 oktober 2021 14:00/18:00 Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Docent: Derek Walsh
09:00 / 13:00 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. 2 oktober 2021 09:00/13:00 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. Docent: Jan Willem den Hartog
14:00 / 18:00 Les 8: Bierassortiment / kaas en bier. 2 oktober 2021 14:00/18:00 Les 8: Bierassortiment / kaas en bier. Docenten: Rob Alphenaar en Arvid Bergström
12:00 / 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca Breda N2 20-21 3 oktober 2021 12:00/16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca Breda N2 20-21 Docent: Simon Fokkema en Yu Mey Kwee. Let op, de groep is niet meer gesplitst in twee groepen, het is weer één les voor de hele groep.
16:00 / 20:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. 3 oktober 2021 16:00/20:00 Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Docenten: Henri Reuchlin en Arvid Bergström
30 september 2021 09:00/13:00 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.