Archieven: Agenda
12 agenda found.
Niveau 2 Gulpen | Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter Markt 4, GulpenDocent:
Onno Raspe
Niveau 2 Gulpen | Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering
Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter Markt 4, GulpenDocent:
Maurus Wijman
Niveau 2 Gulpen | Les 9: Bierlanden en hun biertypen
Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter Markt 4, GulpenDocent:
Derek Walsh
Niveau 2 Gulpen | Les 6: Gist
Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter Markt 4, GulpenDocent:
André van der Zee
Niveau 2 Gulpen | Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier
Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter Markt 4, GulpenDocent:
Jan Willem den Hartog
Niveau 2 Gulpen | Les 8: Bierassortiment / kaas en bier
Locatie: Herberg de Zwarte Ruiter Markt 4, GulpenDocenten:
Rob Alphenaar, Arvid Bergström
Niveau 2 Gulpen | Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocenten:
Arvid Bergström , Henri Reuchlin
Niveau 2 Gulpen | Les 7: Brouwen van het StiBON bier
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenNiveau 2 Gulpen | Les 11: Bierproeverijen
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Rick Kempen
Niveau 2 Gulpen | Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocenten:
Yu Mey Kwee, Niels Bassie
Niveau 2 Gulpen | Les 3: Trends
Locatie: Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, GulpenDocent:
Henri Reuchlin
