Archieven: Agenda
Weergave laden.
N1 Den Haag | Les 1: Theorie en praktijk van het proeven
Locatie: Café Rootz Grote Marktstraat 14, , Den Haag, NederlandDocent:
Yu Mey Kwee
Masterclass Grodziskie
Locatie: Brouwerij Noordt Zaagmolenkade 46 , RotterdamDocent:
Krzysztof Panek
N2 Amsterdam | Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
Locatie: Café Rootz Grote Marktstraat 14, , Den Haag, NederlandDocenten:
Arvid Bergström, Henri Reuchlin
Specialisatie | Bier & Spijs | Les 4
Locatie: Restaurant De Echoput Amersfoortseweg 86, Hoog Soeren, NederlandN1 Meppel | Les 1: Theorie en praktijk van het proeven
Locatie: Proefsalon Kisjes Prinsenplein 27, Meppel, NetherlandsDocent:
Yu Mey Kwee
N1 Den Haag | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne
Locatie: Café Rootz Grote Marktstraat 14, , Den Haag, NederlandDocent:
Etienne Vermeulen
N2 Amsterdam | Les 11: Bierproeverijen
Locatie: Breugem Meeting Point Nieuwe Heemweg 2, Amsterdam, NederlandDocent:
Rick Kempen
N2 Rotterdam | Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering
Locatie: Kaapse Maria Mauritsweg 52, Rotterdam, NetherlandsDocent:
Maurus Wijman
N1 Meppel | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne
Locatie: Proefsalon Kisjes Prinsenplein 27, Meppel, NetherlandsDocent:
Do Bongers
N1 Den Haag | Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid
Locatie: Café Rootz Grote Marktstraat 14, , Den Haag, NederlandDocent:
Henri Reuchlin
N2 Rotterdam | Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
Locatie: Kaapse Maria Mauritsweg 52, Rotterdam, NetherlandsDocent:
Onno Raspe