Archieven: Agenda
12 agenda found.
Niveau 1 Eindhoven | Les 1: Theorie en praktijk van het proeven
Locatie: Van Moll Keizersgracht 16A, EindhovenDocent:
Yu Mey Kwee
Level 1 English | Class 1: Flavour & Taste
Locatie:Docent:
Yu Mey Kwee
N2 Utrecht | Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering
Locatie: De Bierkantine Ravellaan 96, UtrechtDocent:
Maurus Wijman
Niveau 1 Haarlem | Les 1: Theorie en praktijk van het proeven
Locatie: Jopenkerk Gedempte Voldersgracht 2, , HaarlemDocent:
Itamar Vos
Niveau 1 Eindhoven | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne
Locatie: Van Moll Keizersgracht 16A, EindhovenDocent:
Jet van de Griendt
Level 1 English | Class 2: Raw materials
Locatie:Docent:
Constant Keinemans
N2 Utrecht | Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
Locatie: De Bierkantine Ravellaan 96, UtrechtDocent:
Onno Raspe
Niveau 1 Haarlem | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne
Locatie: Jopenkerk Gedempte Voldersgracht 2, , HaarlemDocent:
Etienne Vermeulen
Niveau 1 Eindhoven | Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid
Locatie: Van Moll Keizersgracht 16A, EindhovenDocent:
Henri Reuchlin
Level 1 English | Class 3: History & Health
Locatie:Docent:
Bart van Kleef
N2 Utrecht | Les 3: Trends en bierfolklore
Locatie: De Bierkantine Ravellaan 96, UtrechtDocent:
Henri Reuchlin
