Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier.
12 december 2022 18:30
-
22:30
«
Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
Les 6: Bier aan tafel.
»
Docent: Jan Willen den Hartog
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
12 december 2022
Tijd:
18:30 - 22:30
Agenda Categorieën:
StiBON Bierambassadeur 2
,
Utrecht
Locatie
Werkspoorcafe de Leckere
Tractieweg 43,
Utrecht
,
3534AP
+ Google Maps