Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
21 juni 2021 09:00
-
13:00
«
Les 6: Bier aan tafel.
Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering.
»
Docert: Onno Raspe
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
21 juni 2021
Tijd:
09:00 - 13:00
Agenda Categorieën:
Gulpen
,
StiBON Bierambassadeur 2
Locatie
Gulpener Brouwlokaal
Rijksweg 19A,
Gulpen
,
6271AB
+ Google Maps