09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 22 augustus 2022 09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Derek Walsh
14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 22 augustus 2022 14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Jet van de Griendt
09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 23 augustus 2022 09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Henri Reuchlin
14:00 - 18:00 Les 4: Brouwproces. 23 augustus 2022 14:00 - 18:00 Les 4: Brouwproces. Docent: Marco Lauret
09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 24 augustus 2022 09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers
14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. 24 augustus 2022 14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström