18:30 - 22:30 Lesson 4 English: Brewing process. 1 november 2021 18:30 - 22:30 Lesson 4 English: Brewing process. Mentor: Etienne Vermeulen and Fer Kok
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 1 november 2021 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Maurus Wijman en Rob Bours (aanvang Café de Kram, eindigend bij 100 Watt Brouwerij)
19:00 - 21:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 2A 1 november 2021 19:00 - 21:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 2A Docent: Jet van de Griendt
18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. 2 november 2021 18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. Docenten: Derek Walsh en Pepijn van der Waa.
18:30 - 22:30 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier 2 november 2021 18:30 - 22:30 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier Docent: Onno Raspe
18:30 - 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 2 november 2021 18:30 - 22:30 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Marco Lauret
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 8 november 2021 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Juriaan Jansen i.s.m. Yu Mey Kwee Veiligheidsschoenen verplicht!
18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier 8 november 2021 18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier Docent: Jan Willem den Hartog
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 9 november 2021 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Wesley Aarse en Yu Mey Kwee
12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, N2 ‘s-Hertogenbosch 21-22 14 november 2021 12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, N2 ‘s-Hertogenbosch 21-22 Docenten: Simon Fokkema en Yu Mey Kwee
19:00 - 21:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 3A 15 november 2021 19:00 - 21:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 3A Docent: Bart van Kleef
19:00 - 21:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 3B 16 november 2021 19:00 - 21:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 3B Docent: Bart van Kleef
12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, N2 Amstelveen 21-22 21 november 2021 12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, N2 Amstelveen 21-22 Docenten: Simon Fokkema en Yu Mey Kwee
09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 22 november 2021 09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Pieter Gasthuis
14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 22 november 2021 14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Adjo Pot
19:00 - 21:00 Les 4: Brouwproces 4A 22 november 2021 19:00 - 21:00 Les 4: Brouwproces 4A Docent: Henri Reuchlin
09:00 - 13:00 Les 4: Brouwproces. 23 november 2021 09:00 - 13:00 Les 4: Brouwproces. Docent: Bas Jacobs
14:00 - 18:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag 23 november 2021 14:00 - 18:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Andre Köppen
19:00 - 21:00 Les 4: Brouwproces 4B 23 november 2021 19:00 - 21:00 Les 4: Brouwproces 4B Docent: Henri Reuchlin
09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 24 november 2021 09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: David van Term
14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. 24 november 2021 14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström
18:30 - 22:30 Les 3: Trends en bierfolklore. Uitgesteld tot nader order. 29 november 2021 18:30 - 22:30 Les 3: Trends en bierfolklore. Uitgesteld tot nader order. Docent: Henri Reuchlin
19:00 - 21:00 Les 6: Gist, deel 2 30 november 2021 19:00 - 21:00 Les 6: Gist, deel 2 Docent: André van der Zee 's-Hertogenbosch N2
2 november 2021 18:30 - 22:30 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier
14 november 2021 12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, N2 ‘s-Hertogenbosch 21-22
21 november 2021 12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, N2 Amstelveen 21-22