N2 Amsterdam | Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
N2 Amsterdam | Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
Locatie: Café Rootz Docenten: Arvid Bergström & Henri Reuchlin Let op! Deze locatie is in Den Haag, niet in Amsterdam
Locatie: Café Rootz Docenten: Arvid Bergström & Henri Reuchlin Let op! Deze locatie is in Den Haag, niet in Amsterdam
Na een succesvolle eerdere edities slaan de Academie voor Gastronomie en StiBON Bieropleidingen opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke specialisatie Bier & Spijs. Deze opleiding van vijf lesdagen duikt diep in de ruime mogelijkheden die bier aan tafel brengt. Op basis van het model van ‘smaakprofessor’ Klosse komen de belangrijkste aspecten die belangrijk zijn …
Locatie: Proefsalon Kisjes Docent: Yu Mey Kwee
Locatie: Café-Restaurant Rootz Docent: Etienne Vermeulen
Locatie: Proefsalon Kisjes Docent: Jet van de Griendt
Locatie: Café-Restaurant Rootz Docent: Henri Reuchlin
Na een succesvolle eerdere edities slaan de Academie voor Gastronomie en StiBON Bieropleidingen opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke specialisatie Bier & Spijs. Deze opleiding van vijf lesdagen duikt diep in de ruime mogelijkheden die bier aan tafel brengt. Op basis van het model van ‘smaakprofessor’ Klosse komen de belangrijkste aspecten die belangrijk zijn …
Locatie: Breugem Meeting Point Docenten: Maurus Wijman & Rick Kempen
Locatie: Proefsalon Kisjes Docent: Gijs Troost
Locatie: Eiber Bier, Haags Hoog Docenten: Fer Kok & Jasper van den Burg