Regelmatig organiseert StiBON masterclasses en specialisaties.

Onze komende evenementen zijn:

Masterclasses 2025:

Specialisaties 2025:

Dit jaar organiseert StiBON Bieropleidingen opnieuw een unieke specialisatie op locatie. Na de indrukwekkende specialisatie trappistenbier in 2024, bij Trappistenbrouwerij De Kievit in Zundert, gaan we dit jaar op bezoek bij onze oosterburen. Het thema van de specialisatie voor dit jaar is:

Rauchbier in Bamberg – 3 en 4 oktober 2025 – er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijving sluit 15 september 2025 (tenzij het maximum aantal deelnemers is bereikt).


Bier Spijs Specialisatie 2026 – i.s.m. de Academie voor Gastronomie. Startdatum 7 april 2026

De inschrijving is weer geopend. Tijdens deze vijf dinsdagen bij de Echoput in Apeldoorn, aan de Academie voor Gastronomie, gaan we dieper in op de gastronomische mogelijkheden van bier en de smaaktheorie van Peter Klosse. StiBON organiseert deze specialisatie alweer voor de zesde keer in samenwerking met de Academie voor Gastronomie.


Save the date – meer informatie volgt z.s.m.:

  • StiBON LAB: 15 november – Beer & Music met Shweta Panicker
  • Maandag 26 januari 2026
  • Maandag 2 maart 2026
  • Maandag 13 april 2026
  • Maandag 18 mei 2026

Terug naar opleidingen