Masterclass Gerijpte Bieren
met Bas Schampers
Maandag 7 april in Café Rootz,
Grote Marktstraat 14, Den Haag
19:30 tot ca. 21:30 uur
Bas brengt 12 gerijpte bieren mee, waarvan je een deel gegarandeerd nooit meer zal proeven.

Tijdens het rijpen van bier ondergaat de smaak van deze bieren een speciale verandering. De smaak, geur, mondgevoel en soms zelfs het uiterlijk wordt beïnvloed door het rijpingsproces.
Maar hoe zit het als een bier toch nét een jaar langer wordt gerijpt? En op welke manier kan smaakbeleving optimaal worden ingezet voor deze gerijpte bieren? Bas Schampers van de Bourgondische Bierkelder komt speciaal naar Den Haag om over gerijpte bieren te vertellen. Hij neemt voor StiBON 12 speciale en zeldzame bieren mee, waarvan we je durven te beloven dat je een aantal bieren nooit meer zal proeven.
De masterclass belooft onvergetelijk te worden! Met 12 zorgvuldig voor StBON uitgekozen bieren zal Bas je verrassen en meenemen in de wereld van gerijpte bieren. Mis het niet en geef je gelijk op!
Inloop: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur (duurt ongeveer 2 uur)
Locatie: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, Den Haag.
Kosten:
€ 65,- p.p.
€ 59,50 StiBA lid