Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses & Specialisaties
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven
Inschrijven
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses & Specialisaties
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven

Laden Agenda

« Alle Agenda

Level 1 English | Class 2: Raw materials

10 maart 2026 18:30 - 22:30

  • « Niveau 1 Eindhoven | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne
  • N2 Utrecht | Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier »

Teacher: Constant Keinemans

Location: TBA

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Gegevens

Datum:
10 maart 2026
Tijd:
18:30 - 22:30
Agenda Categorieën:
Amsterdam, StiBON Beer ambassador 1, StiBON Bierambassadeur 1

Docent:
Constant Keinemans

  • « Niveau 1 Eindhoven | Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne
  • N2 Utrecht | Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier »

Dé nummer 1
in bieropleidingen

 

Facebook

LinkedIn

Instagram

Links

  • Veelgestelde Vragen
  • Inschrijven
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Masterclasses & Specialisaties
  • Opleidingen
  • Klachtenprocedure

Privacyverklaring


N1 - Voorbeeldvragen

N1 - Antwoorden voorbeeldvragen

Adres

Voor vragen over de opleidingen
StiBON Bieropleidingen BV

Bezoekadres:
Grote Marktstraat 14,
2511 BJ Den Haag

Postadres:
Delistraat 26
2585 XB Den Haag
info@stibon.nl

Btw-nummer: NL8531.52.883.B.01
KVK: 58720138

Voor vragen over het examen
Stichting Bieropleidingen Nederland (StiBON)
Adres:
Schoolstraat 77
3451AC Vleuten
penningmeester@stibon.nl
Btw-nummer: NL.8210.35.460.B.01
KVK: 27349132

© 2014 - 2025 Alle rechten voorbehouden StiBON