Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 5: Bierbehandeling en opslag.
7 december 2022 19:00
-
21:00
«
Les 5: Bierbehandeling en opslag.
Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
»
Docent: Bas Schampers
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
7 december 2022
Tijd:
19:00 - 21:00
Agenda Categorieën:
StiBON Bierambassadeur 1
,
StiBONline
Locatie
StiBONline NJ 2022 oktober