N2 Amsterdam | Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
N2 Amsterdam | Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken
Locatie: Café Rootz Docenten: Arvid Bergström & Henri Reuchlin Let op! Deze locatie is in Den Haag, niet in Amsterdam
Locatie: Café Rootz Docenten: Arvid Bergström & Henri Reuchlin Let op! Deze locatie is in Den Haag, niet in Amsterdam
Na een succesvolle eerdere edities slaan de Academie voor Gastronomie en StiBON Bieropleidingen opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke specialisatie Bier & Spijs. Deze opleiding van vijf lesdagen duikt diep in de ruime mogelijkheden die bier aan tafel brengt. Op basis van het model van ‘smaakprofessor’ Klosse komen de belangrijkste aspecten die belangrijk zijn …
Na een succesvolle eerdere edities slaan de Academie voor Gastronomie en StiBON Bieropleidingen opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke specialisatie Bier & Spijs. Deze opleiding van vijf lesdagen duikt diep in de ruime mogelijkheden die bier aan tafel brengt. Op basis van het model van ‘smaakprofessor’ Klosse komen de belangrijkste aspecten die belangrijk zijn …
Locatie: Breugem Meeting Point Docenten: Maurus Wijman & NNB