N2 Amsterdam | Les 8: Bierassortiment, proefnotities schrijven, bier & kaas
N2 Amsterdam | Les 8: Bierassortiment, proefnotities schrijven, bier & kaas
Locatie: Breugem Meeting Point Docenten: Rob Alphenaar & Arvid Bergström
Locatie: Breugem Meeting Point Docenten: Rob Alphenaar & Arvid Bergström
Na een succesvolle eerdere edities slaan de Academie voor Gastronomie en StiBON Bieropleidingen opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke specialisatie Bier & Spijs. Deze opleiding van vijf lesdagen duikt diep in de ruime mogelijkheden die bier aan tafel brengt. Op basis van het model van ‘smaakprofessor’ Klosse komen de belangrijkste aspecten die belangrijk zijn …
Locatie: Brouwerij Boon, Halle Docenten: Luc de Raedemaeker en Sep Roggeman Tijdens de specialisatie geuze en lambiek leer je de basis, waaronder de geschiedenis van lambiekbieren, verschillende producenten, hun bieren, inzicht in de brouwmethode en de kenmerken. Dankzij de vele nuttige tips en praktijkervaring met het schenken, ruiken en proeven van authentieke lambiekbieren ontwikkel je een stevige kennis …
Locatie: Breugem Meeting Point Docent: Derek Walsh
Na een succesvolle eerdere edities slaan de Academie voor Gastronomie en StiBON Bieropleidingen opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke specialisatie Bier & Spijs. Deze opleiding van vijf lesdagen duikt diep in de ruime mogelijkheden die bier aan tafel brengt. Op basis van het model van ‘smaakprofessor’ Klosse komen de belangrijkste aspecten die belangrijk zijn …
Locatie: Café Rootz Docenten: Arvid Bergström & Henri Reuchlin Let op! Deze locatie is in Den Haag, niet in Amsterdam
Na een succesvolle eerdere edities slaan de Academie voor Gastronomie en StiBON Bieropleidingen opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke specialisatie Bier & Spijs. Deze opleiding van vijf lesdagen duikt diep in de ruime mogelijkheden die bier aan tafel brengt. Op basis van het model van ‘smaakprofessor’ Klosse komen de belangrijkste aspecten die belangrijk zijn …