18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 2 april 2024 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid Docent: Henri Reuchlin
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces 8 april 2024 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces Docent: Hans Noorman i.s.m. brouwer van de Prael Groningen
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 8 april 2024 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid Docent: Bart van Kleef
18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier 8 april 2024 18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier Docent: Jan Willem Den Hartogh
18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog 9 april 2024 18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog Docent: Derek Walsh en n.n.b.
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces 9 april 2024 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces Docent: Etienne Vermeulen
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces 16 april 2024 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces Docent: Etienne Vermeulen
12:00 - 18:00 Les 5: Schenken en gastbenadering in de horeca 21 april 2024 12:00 - 18:00 Les 5: Schenken en gastbenadering in de horeca Docenten: Simon Fokkema en Yu Mey Kwee
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag 22 april 2024 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Maik Van Heerd
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag 23 april 2024 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Maaike Zilverberg