18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces 30 oktober 2023 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces Docent: Yu Mey Kwee en Eric van der Lugt
18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier 30 oktober 2023 18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier Docent: Jan Willem den Hartog
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces 31 oktober 2023 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces Docent: JoepJan Van Hernen en Gijs Troost
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 31 oktober 2023 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid Docent: Bart van Kleef
13:00 - 17:00 Les 4: Brouwproces 6 november 2023 13:00 - 17:00 Les 4: Brouwproces Docent: Etienne Vermeulen en Jasper van den Burg
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces 6 november 2023 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces Docent: Jet van de Griendt
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 6 november 2023 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid Docent: Leendert Alberts
18:30 - 22:30 Les 3: Trends en bierfolklore 7 november 2023 18:30 - 22:30 Les 3: Trends en bierfolklore Docent: Henri Reuchlin
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces 13 november 2023 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces Docent: Marco Lauret en Maurice Arrindell
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag 13 november 2023 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Maaike Zilverberg
18:30 - 22:30 Les 3: Trends en bierfolklore 13 november 2023 18:30 - 22:30 Les 3: Trends en bierfolklore Docent: Henri Reuchlin
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag 14 november 2023 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Bas Schampers
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces 14 november 2023 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces Docent: Jet van de Griendt & Laurens Poelert
13:00 - 17:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag 20 november 2023 13:00 - 17:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Itamar Vos
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag 20 november 2023 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Bas Schampers
18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier 21 november 2023 18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier Docent: Jan Willem Den Hartogh
12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en gastbenadering in de horeca 26 november 2023 12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en gastbenadering in de horeca Docenten: Simon Fokkema en Bas Schampers
09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven 27 november 2023 09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven Docent: Pieter Gasthuis.
13:00 - 17:00 Les 6: Bier aan tafel 27 november 2023 13:00 - 17:00 Les 6: Bier aan tafel Docent: Derek Walsh
14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne 27 november 2023 14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne Docent: Adjo Pot.
14:00 - 18:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid 28 november 2023 14:00 - 18:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid Docent: Bart Van Kleef
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel 28 november 2023 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel Docent: Derek Walsh
09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag 29 november 2023 09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Gabriël Keijmis
14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel 29 november 2023 14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel Docent: Hubert Hecker
21 november 2023 18:30 - 22:30 Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier