09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 14 augustus 2023 09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Derek Walsh.
14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 14 augustus 2023 14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Jet van de Griendt.
09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 15 augustus 2023 09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Henri Reuchlin.
14:00 - 18:00 Les 4: Brouwproces. 15 augustus 2023 14:00 - 18:00 Les 4: Brouwproces. Docent: Marco Lauret.
09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 16 augustus 2023 09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers.
14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. 16 augustus 2023 14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström.