18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 8 mei 2023 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Maaike Zilverberg.
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 9 mei 2023 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström.
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 9 mei 2023 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers.
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 15 mei 2023 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Derek Walsh
09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 22 mei 2023 09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Pieter Gasthuis.
14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 22 mei 2023 14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Adjo Pot.
09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 23 mei 2023 09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: David van Term.
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 23 mei 2023 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström .
09:00 - 12:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 24 mei 2023 09:00 - 12:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Gabriël Keijmis.
14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. 24 mei 2023 14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Hubert Heckert.
09:00 - 17:00 Les 7: Brouwen van het StiBON bier. 30 mei 2023 09:00 - 17:00 Les 7: Brouwen van het StiBON bier. Docent: Bas Jacob.