13:00 - 17:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. 28 november 2022 13:00 - 17:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Docent:Derek walsh
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 28 november 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström.
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 28 november 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Maaike Zilverberg
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 29 november 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Gabriel Keijmis.
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 5 december 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Hans Tönissen
19:00 - 21:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 6 december 2022 19:00 - 21:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers
19:00 - 21:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 7 december 2022 19:00 - 21:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers
13:00 - 17:00 Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. 12 december 2022 13:00 - 17:00 Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Docent: Onno Raspe
13:00 - 17:00 Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. 12 december 2022 13:00 - 17:00 Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Docent: Onno Raspe
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 12 december 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Derek Walsh
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 13 december 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Derek Walsh
08:00 - 17:00 Les 3: Trends en bierfolklore. 19 december 2022 08:00 - 17:00 Les 3: Trends en bierfolklore. Docent: Henri Ruechlin
19:00 - 21:00 Les 6: Bier aan tafel. 20 december 2022 19:00 - 21:00 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström.
19:00 - 21:00 Les 6: Bier aan tafel. 21 december 2022 19:00 - 21:00 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström.
12 december 2022 13:00 - 17:00 Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
12 december 2022 13:00 - 17:00 Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.