18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 31 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Jet van der Griendt plus brouwer Frontaal
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 31 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Bart van Kleef
18:30 - 22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. 31 oktober 2022 18:30 - 22:30 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Docent: Maurus Wijman
12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. 1 november 2022 12:00 - 16:00 Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. Docenten: Yu Mey Kwee en Simon Fokkema.
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 1 november 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Etienne Vermeulen en Jasper van den Burg
18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 1 november 2022 18:30 - 22:30 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: Gijs Troost
19:00 - 21:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 2 november 2022 19:00 - 21:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Jet van de Griendt
08:00 - 17:00 Les 4: Brouwproces. 7 november 2022 08:00 - 17:00 Les 4: Brouwproces. Docent: Marc Janssen
18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. 7 november 2022 18:30 - 22:30 Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. Docenten: Derek Walsh en Karim Bouchta.
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 7 november 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Maik van Heerd
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag 14 november 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag Docent: Maaike Zilverberg.
18:30 - 22:00 Les 4: Brouwproces. 14 november 2022 18:30 - 22:00 Les 4: Brouwproces. Docent: Yu Mey Kwee met Lusia & Bas, brouwers van Jopen.
18:30 - 22:30 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. 14 november 2022 18:30 - 22:30 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Docent: Onno Raspe
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 15 november 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Bas Schampers
18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. 15 november 2022 18:30 - 22:30 Les 4: Brouwproces. Docent: Louis Klaassens en Dennis Kort
19:00 - 21:00 Les 3: Historie, trends en bier en gezondheid. 15 november 2022 19:00 - 21:00 Les 3: Historie, trends en bier en gezondheid. Docent: Henri Reuchlin
19:00 - 21:00 Les 3: Historie, trends en bier en gezondheid. 16 november 2022 19:00 - 21:00 Les 3: Historie, trends en bier en gezondheid. Docent: Henri Reuchlin
09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. 21 november 2022 09:00 - 13:00 Les 1: Theorie en praktijk van het proeven. Docent: Pieter Gasthuis
14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 21 november 2022 14:00 - 18:00 Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Adjo Pot
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 21 november 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström.
09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. 22 november 2022 09:00 - 13:00 Les 3: Historie, trends en bier & gezondheid. Docent: David van Term
14:00 - 18:00 Les 4: Brouwproces. 22 november 2022 14:00 - 18:00 Les 4: Brouwproces. Docent: Bas Jacob
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 22 november 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström. Deze les is i.v.m. WK een week vervroegd van 29 naar 22 november.
09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 23 november 2022 09:00 - 13:00 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Gabriel Keijmis
14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. 23 november 2022 14:00 - 18:00 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Derek Walsh
19:00 - 21:00 Les 4: Brouwproces. 23 november 2022 19:00 - 21:00 Les 4: Brouwproces. Docent: Etienne Vermeulen
13:00 - 17:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. 28 november 2022 13:00 - 17:00 Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Docent:Derek walsh
18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. 28 november 2022 18:30 - 22:30 Les 6: Bier aan tafel. Docent: Arvid Bergström.
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 28 november 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Maaike Zilverberg
18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. 29 november 2022 18:30 - 22:30 Les 5: Bierbehandeling en opslag. Docent: Gabriel Keijmis.
14 november 2022 18:30 - 22:30 Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.