19:00 - 21:00 Les 5a: Bierbehandeling en opslag 10 mei 2021 19:00 - 21:00 Les 5a: Bierbehandeling en opslag Docent: Yu Mey Kwee
19:00 - 21:00 Les 2a: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 10 mei 2021 19:00 - 21:00 Les 2a: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Jet van de Griendt
19:00 - 21:00 Les 5b: Bierbehandeling en opslag 11 mei 2021 19:00 - 21:00 Les 5b: Bierbehandeling en opslag Docent: Yu Mey Kwee
19:00 - 21:00 Les 2b: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. 11 mei 2021 19:00 - 21:00 Les 2b: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne. Docent: Jet van de Griendt
19:00 - 21:00 Les 6a: Bier aan tafel 17 mei 2021 19:00 - 21:00 Les 6a: Bier aan tafel Docent: Arvid Bergström
19:00 - 21:00 Les 5a: Bierbehandeling en opslag 17 mei 2021 19:00 - 21:00 Les 5a: Bierbehandeling en opslag Docent: Bas Schampers
08:00 - 17:00 Les 6b: Bier aan tafel 18 mei 2021 08:00 - 17:00 Les 6b: Bier aan tafel Docent: Arvid Bergström
19:00 - 21:00 Les 5b: Bierbehandeling en opslag 18 mei 2021 19:00 - 21:00 Les 5b: Bierbehandeling en opslag Docent: Bas Schampers
18:30 - 22:00 Les 3: Historie, Trends en bier & gezondheid 31 mei 2021 18:30 - 22:00 Les 3: Historie, Trends en bier & gezondheid Docent: Bart van Kleef
19:00 - 21:00 Les 4a: Brouwproces 31 mei 2021 19:00 - 21:00 Les 4a: Brouwproces Docent: Etienne Vermeulen
19:00 - 21:00 Les 4b: Brouwproces 1 juni 2021 19:00 - 21:00 Les 4b: Brouwproces Docent: Etienne Vermeulen.