Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Lustrumsymposium & Masterclasses
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Lustrumsymposium & Masterclasses
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 4: Brouwproces.
14 november 2022 18:30
/
22:00
«
Les 5: Bierbehandeling en opslag
Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
»
Docent: Yu Mey Kwee met Lusia & Bas, brouwers van Jopen.
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
14 november 2022
Tijd:
18:30/22:00
Agenda Categorieën:
Haarlem
,
StiBON Bierambassadeur 1
Locatie
Jopen Proeflokaal Waarderpolder
Emrikweg 21
Haarlem
,
2031BT
+ Google Maps