Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses & Specialisaties
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven
Inschrijven
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses & Specialisaties
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven

Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit agenda is voorbij.

Les 4: Brouwproces.

9 november 2021 18:30 - 22:30

  • « Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier
  • Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, N2 ‘s-Hertogenbosch 21-22 »

Docent: Wesley Aarse en Yu Mey Kwee

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Gegevens

Datum:
9 november 2021
Tijd:
18:30 - 22:30
Agenda Categorieën:
Rotterdam, StiBON Bierambassadeur 1

Locatie

Stadshaven Brouwerij
Galileistraat 24 
Rotterdam, 3029 AM
+ Google Maps
  • « Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier
  • Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, N2 ‘s-Hertogenbosch 21-22 »

Dé nummer 1
in bieropleidingen

 

Facebook

LinkedIn

Instagram

Links

  • Veelgestelde Vragen
  • Inschrijven
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Masterclasses & Specialisaties
  • Opleidingen
  • Klachtenprocedure

Privacyverklaring


N1 - Voorbeeldvragen

N1 - Antwoorden voorbeeldvragen

Adres

Voor vragen over de opleidingen
StiBON Bieropleidingen BV

Bezoekadres:
Grote Marktstraat 14,
2511 BJ Den Haag

Postadres:
Delistraat 26
2585 XB Den Haag
info@stibon.nl

Btw-nummer: NL8531.52.883.B.01
KVK: 58720138

Voor vragen over het examen
Stichting Bieropleidingen Nederland (StiBON)
Adres:
Schoolstraat 77
3451AC Vleuten
penningmeester@stibon.nl
Btw-nummer: NL.8210.35.460.B.01
KVK: 27349132

© 2014 - 2025 Alle rechten voorbehouden StiBON