met Michael Bruynse

Zondag 30 maart, Café ZILT, Amsterdam

15:00 tot ca. 17:00 uur

Met trots presenteert StiBON voor de tweede keer in samenwerking met, en bij Café ZILT in Amsterdam, een StiBA masterclass waarbij bieren aan whisky’s gepaard worden. Daar we rekenen op een grote groep bierkenners zal whisky liefhebber én biersommelier Michael Bruynse (ook in bezit van het EWA diploma) het vooral over de whisky’s hebben en toelichten waarom voor de combinaties is gekozen. Elke combinatie zal met een fijn hapje gepaard gaan om de zaak nog meer smaak te geven. 

StiBON zal ook aanwezig zijn dus ook een schier onuitputtelijke bron aan bierkennis is gewaarborgd. 

Het assortiment bier van Café ZILT is voornamelijk van Nederlandse brouwers en in de ‘line-up’ van deze Masterclass zullen bovendien een aantal whisky’s van eigen bodem de revue passeren. De middag belooft leuk, leerzaam en vooral lekker te worden. 

Inloop: 14:30 uur

Aanvang: 15:00 uur (duurt ongeveer 2/2,5 uur)

Locatie: Café ZILT, Zeedijk 29, Amsterdam