09:30 Inloop 
10:00 Welkom
10:15 Het verhaal van Brasserie de La Senne door Yvan de Baets
10:50 Paneldiscussie ‘Groter groeien of groot genoeg zijn’ (Panelleden zijn Roel Buckens, Gert Kelder & Jan Paul Rutten. Het gesprek wordt geleid door Henri Reuchlin)
11:35 korte pauze
11:45 Presentatie smaaktheorie door Peter Klosse
12:30 Lunch
13:15 Paneldiscussie ‘Consumenteninformatie in marketing en etikettering’ (Panelleden zijn Marijke Vuik, Mark Scholten, Ferry Wijnhoven, Ronald van de Streek. Het gesprek wordt geleid door Rick Kempen)
14:00 korte pauze
14:10 Presentatie alcoholvrije brouwsels door Sander Nederveen
15:00 Paneldiscussie ‘Klimaatverandering en toepassing GMO’s’ (Panelleden zijn Raymond Staals, Peter Klosse en Carel Krol. Het gesprek wordt geleid door Rick Kempen en Henri Reuchlin)
15:45 korte pauze
16:00 Praatje bij de haard
16:30 Netwerkborrel

Locatie: Geertekerk, Geertekerkhof 23, Utrecht

StiBA leden, € 88,= (incl BTW)
niet StiBA-leden, € 99,99 (incl BTW).

Keynote speakers

  • Yvan de Baets van Brasserie de la Senne
  • Sander Nederveen van Oedipus over alcoholarme brouwsels
  • Peter Klosse van de Academie van Gastronomie



Sponsoren voor het symposium

Academie voor Gastronomie | BBB| Bier&cO | Birdy Publishing | CRAFT | Wauters Hulst | Belgomalt

Entree Magazine | Holland Malt | Hollands Hophuis | Mitra drakenspeciaalzaken | Mergel Wit | Nederlandse Brouwers