Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 2: Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
12 december 2022 13:00
-
17:00
«
Les 5: Bierbehandeling en opslag.
Les 6: Bier aan tafel.
»
Docent: Onno Raspe
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
12 december 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Agenda Categorieën:
Den Haag
,
StiBON Bierambassadeur 2
Locatie
Café Rootz
Grote Marktstraat 14,
Den Haag
,
Nederland
+ Google Maps