Deze opleiding start op 29 september 2020

Les 1 t/m 4: Brouwerij Frontaal, Liniestraat 31 Breda
Les 5: Bierproeflokaal In De Wildeman, Kolksteeg 3 Amsterdam (O.V.)
Les 6: Brouwerij Frontaal, Liniestraat 31 Breda
Les 7: NNB
Les 8, 9, 11 en 12: Brouwerij Frontaal, Liniestraat 31 Breda
Les 10: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511 BJ Den Haag

Het lesschema is als volgt

Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 29 september 2020 18.30 – 22.30
Docent Derek Walsh.


Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 13 oktober 2020 18.30 – 22.20
Docent Onno Raspe.


Les 3: Trends en bierfolklore. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 9 februari 2021 18.30 – 22.20
Docent Henri Reuchlin.


Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. Locatie: Brouwerij Frontaal.


Dinsdag 1 december 2020 18.30 – 22.30
Docent Jan Willem den Hartog.


Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, groep A. Datum en locatie O.V.

Zondag 29 november 2020 9.00 – 13.00
Docent Simon Fokkema en Yu Mey Kwee.


Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, groep B. Datum en locatie O.V.

Zondag 13 december 2020 9.00 – 13.00
Docent Simon Fokkema en Yu Mey Kwee.


Les 6: Gist. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 19 januari 2021 18.30 – 22.30
Docent André van der Zee.


Les 7: Brouwen van het StiBON bier. Locatie: NNB.

Dinsdag 26 januari 2021 8.30 – 16.00
Docent n.n.b. en Jan Wolfs.


Les 8: Bierassortiment en proefnotities schrijven / kaas en bier. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 23 februari 2021 18.30-22.30
Docent Arvid Bergström en Rob Alphenaar.


Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Locatie: Brouwerij Frontaal.


Dinsdag 9 maart 2021 18.30 – 22.30
Docent Derek Walsh.


Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Locatie: Café Rootz, Den Haag

Dinsdag 23 maart 2021 18.30 – 22.30
Docent Henri Reuchlin en Arvid Bergström.


Les 11: Bierproeverijen. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 6 april 2021 18.30 – 22.30
Docent Rick Kempen.


Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 20 april 2021 18.30 – 22.30
Docent Derek Walsh en Pepijn van der Waa.

Na aanmelding krijg je een mailtje met bevestiging van je aanmelding. De StiBON Bierambassadeur 2 opleiding is 12 lessen + een examen.
De kosten voor de opleiding StiBON Bierambassadeur 2 voor het leerjaar 2020 bedragen € 1094,50 ex. BTW (€ 1.324,35 incl. BTW)
Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, het brouwen van een bier en de te proeven bieren tijdens de les en de examen kosten.

Inschrijven StiBON Bierambassadeur 2

Examen Maandag 17 mei 2021