Deze opleiding start op 29 september 2020

De nieuwe data is aangepast

Les 1 t/m 4: Brouwerij Frontaal, Liniestraat 31 Breda
Les 5: Bierproeflokaal In De Wildeman, Kolksteeg 3 Amsterdam
Les 4, 6 en 8: Big Belly Bar Prinsenkade 3 4811 VB Breda
Les 7: Brouwerij Klein Duimpje, Hyacintenlaan 2A, 2182 DE Hillegom
Les 9, 11 en 12: Brouwerij Frontaal, Liniestraat 31 Breda
Les 10: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511 BJ Den Haag

Het lesschema is als volgt

Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 29 september 2020 18.30 – 22.30
Docent Derek Walsh.


Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 13 oktober 2020 18.30 – 22.20
Docent Onno Raspe.


Les 3: Trends en bierfolklore. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 12 oktober 2021 18.30 – 22.20
Docent Henri Reuchlin.


Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. Locatie: Big Belly Bar.


Dinsdag 15 juni 2021 18.30 – 22.30
Docent Jan Willem den Hartog.


Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca. Locatie proeflokaal in de Wildeman

Zondag 3 oktober 2021 12.00 – 16.00
Docent Simon Fokkema en Yu Mey Kwee.


Les 6: Gist. Locatie: Big Belly Bar .

Dinsdag 22 juni 2021 18.30 – 22.30
Docent André van der Zee.


Les 7: Brouwen van het StiBON bier. Locatie: Brouwerij Klein Duimpje

Dinsdag 29 juni 2021 8.30 – 16.00
Docent Erik Bouman en Jan Wolfs.


Les 8: Bierassortiment en proefnotities schrijven / kaas en bier.

Locatie is aangepast: Big Belly Bar in Breda.

Dinsdag 13 juli 2021 18.30-22.30
Docent Arvid Bergström en Rob Alphenaar.


Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Locatie: Brouwerij Frontaal.


Dinsdag 7 september 2021 18.30 – 22.30
Docent Derek Walsh.


Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Locatie: Café Rootz, Den Haag

Dinsdag 14 september 2021 18.30 – 22.30
Docent Henri Reuchlin en Arvid Bergström.


Les 11: Bierproeverijen. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 28 september 2021 18.30 – 22.30
Docent Rick Kempen.


Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. Locatie: Brouwerij Frontaal.

Dinsdag 2 november 2021 18.30 – 22.30
Docent Derek Walsh en Pepijn van der Waa.

Na aanmelding krijg je een mailtje met bevestiging van je aanmelding. De StiBON Bierambassadeur 2 opleiding is 12 lessen + een examen.
De kosten voor de opleiding StiBON Bierambassadeur 2 voor het leerjaar 2020 bedragen € 1094,50 ex. BTW (€ 1.324,35 incl. BTW)
Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, het brouwen van een bier en de te proeven bieren tijdens de les en de examen kosten.

Inschrijven StiBON Bierambassadeur 2

Examen Maandag 15 november 2021